Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sajauc kopā kukurūzas, kviešu un rīsu miltus.
Pievieno ūdeni, tik daudz, lai veidotos vidēji bieza mīkla.
Masai pievieno ziedkāpostu, visu samaisa tā, lai ziedkāpostu rozetītes pilnībā būtu pārklātas ar mīklu.
Dziļā pannā uzkarsē eļļu. Kad eļļa ir karsta, pa vienam liek pannā ziedkāpostus un apcep.
Kad ziedkāposti paliek zeltaini, tos izņem no pannas.
Pannā vēlreiz uzkarsē eļļu un ber ķiploku daiviņas, sīpolus, ingveru. Cep aptuveni 2 minūtes.
Pannas saturam pievieno sāli, čili pulveri un mērces. Visu izkarsē.
Apceptajiem ķiplokiem, sīpoliem un ingveram pievieno ziedkāpostus un visu samaisa.
Gatavos ziedkāpostus kārto pa porciju šķīvjiem, pāri kaisa sagrieztus zaļumus - sīpollokus un svaigu koriandru. Var ēst vienus pašus, var pievienot rīsus vai nūdeles.
Lai labi garšo!