15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2.5 glāzespilnpiens280 mlsaldais krējums60 gkakao pulveris0.5 TKkanēlis30 gkukurūzas milti120 gbrūnais cukurs2 TKvaniļas ekstrakts175 gsvaigas vai atlaidinātas saldētās avenes
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā ber kakao, kukurūzas miltus un 120 gramus brūnā cukura. Pievieno pienu un 125 ml saldā krējuma.
2
Uz vidējas liesmas masu uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra, nepārtraukti maisot, kamēr krēms sabiezējis. Katliņu noņem no uguns un iemaisa vaniļas ekstraktu.
3
Pudiņu lej atsevišķās bļodiņās vai deserta trauciņos un atdzesē. Lai izvairītos no "plēvītes" veidošanās pudiņa virskārtā, pārsedz traukus ar pārtikas plēvi.
4
Atlikušo saldo krējumu sakuļ ar cukuru. Gatavo pudiņu pasniedz ar avenēm un putukrējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit