Katrīna Džeksone
Nezinu, kā jums, bet man ļoti garšo tako jebkurā tā formā. Tako salāti, cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar tako mērci... Tas ir tikai laika jautājums, līdz es izdomāšu, kā tako iekļaut arī zupās. Bet šai dienai - tako pildījums tortilju rullīšos. Nav tā, ka man negaršotu kraukšķīgie tako čipsi, tomēr ikreiz, kad tos ēdu, puse čipsu galu galā sabirst man klēpi, tādēļ nolēmu eksperimentēt ar tortiljas plāceņiem.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmalta liellopu gaļa1 smalki sagriezts sīpols0.5 tasetako mērce1 glāzerīvēts Čedera siers4 tortiljas smalki sagriezti ledus salāti skābs krējums tomāti gvakomole mērce

Pagatavošana

1

Pannā uz vidēji karstas liesmas sautē liellopa gaļu un sīpolus, līdz gaļa ir brūna, bet sīpoli viegli apcepti. Iemaisa tako mērci (tik pikantu, cik jums patīk) un sautē.

2

Silda tortiljas, vai nu ievietojot mikroviļņu krāsnī uz apmēram 20 sekundēm, vai ar iesaiņojot tās folijā un karsējot cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.

3

Tortiljās liek gaļu, pa virsu liek sieru un piedevas pēc izvēles. Gatavās tortiljas sarullē, sānus ielokot uz iekšu.

4

Salocīto tortilju pārgriež uz pusēm un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!