9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmalta liellopu gaļa1 smalki sagriezts sīpols0.5 tasetako mērce1 glāzerīvēts Čedera siers4 tortiljas smalki sagriezti ledus salāti skābs krējums tomāti gvakomole mērce
Pagatavošana
1
Pannā uz vidēji karstas liesmas sautē liellopa gaļu un sīpolus, līdz gaļa ir brūna, bet sīpoli viegli apcepti. Iemaisa tako mērci (tik pikantu, cik jums patīk) un sautē.
2
Silda tortiljas, vai nu ievietojot mikroviļņu krāsnī uz apmēram 20 sekundēm, vai ar iesaiņojot tās folijā un karsējot cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.
3
Tortiljās liek gaļu, pa virsu liek sieru un piedevas pēc izvēles. Gatavās tortiljas sarullē, sānus ielokot uz iekšu.
4
Salocīto tortilju pārgriež uz pusēm un pasniedz.
PusdienasLaunagsVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSkābais krējumsTomātiTortiljasviegliIkdienas maltīteiLiellopa maltā gaļaBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit