Izmantojot norādītās sastāvdaļas, salātu garša ir samērā neitrāla. To var dažādot, pievienojot nedaudz ķiplociņu, smalki sagrieztu marinētu gurķi, smalcinātus valriekstus vai sinepes, ko sajauc ar majonēzi.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gvārītas bietes2 vārītas olas80 gcietais siers3 ĒKmajonēze piparu maisījums vai citas garšvielas
Pagatavošana
1
Bietes sagriež nelielos kubiņos un ber salātu bļodā.
2
Tādos pašos kubiņos sagriež olas un sieru, visu ber traukā.
3
Pārlej ar majonēzi, pievieno garšvielas.
4
Visu sajauc un pasniedz galdā.
5
Garnē ar rīvētu sieru, konservētiem zirnīšiem vai kukurūzu.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit