Biešu salāti - 6
Foto: mosfood
Viegli biešu salātiņi, gan vienkārši pagatavojami, gan nespiež vēderu. Noderēs gan ikdienas maltītei, gan svētku galdam.

Izmantojot norādītās sastāvdaļas, salātu garša ir samērā neitrāla. To var dažādot, pievienojot nedaudz ķiplociņu, smalki sagrieztu marinētu gurķi, smalcinātus valriekstus vai sinepes, ko sajauc ar majonēzi.

15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
300 gvārītas bietes2 vārītas olas80 gcietais siers3 ĒKmajonēze piparu maisījums vai citas garšvielas

Pagatavošana

1

Bietes sagriež nelielos kubiņos un ber salātu bļodā.

2

Tādos pašos kubiņos sagriež olas un sieru, visu ber traukā.

3

Pārlej ar majonēzi, pievieno garšvielas.

4

Visu sajauc un pasniedz galdā.

5

Garnē ar rīvētu sieru, konservētiem zirnīšiem vai kukurūzu.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!