Foto: Publicitātes foto
Grauzdētas maizītes ar tomātu salsu, kas pagatavota no svaigiem tomātiem un zaļumiem - labs dienas sākums!
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
3 šķēlesFazer Dzīvā saulespuķu maize1 liels tomāts20 gzilie sīpoli5 gpētersīļi pēc garšasčili pipars ķiploka daiviņa1 ĒKolīveļļa

Pagatavošana

1

Apgrauzdē maizes šķēles, līdz tās kļūst kraukšķīgas.

2

Tomātiem izņem sēklas (ja tie ir gaļīgi, sulīgi un ar daudz sēklām) un sagriež sīkos kubiņos.

3

Zaļumus, čili piparus, ķiploku, zilos sīpolus sīki sasmalcina un pievieno tomātiem. Tad pievieno sāli, olīveļļu un iejauc salsu.

4

Gatavo salsu liek uz maizītēm un noformē.

Gatavs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!