Sastāvdaļas
Pagatavošana
Veselas paprikas pākstis apcep cepeškrāsnī, pēc tam noņem miziņu, izgrebj sēklas un sagriež piparus salmiņos.
Paprikas gabaliņus liek sautējamā katlā, pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem un piespiež ķiploka daiviņu.
Baklažānus sagriež nelielos kubiņos, pārkaisa ar sāli un ļauj pusstundu nostāvēties, pēc tam strauji apcep. Apceptos baklažānus ber pāri paprikai un zaļumiem.
Cukini sagriež nelielos gabaliņos, viegli apcep, pievieno sagrieztu sīpolu un visu vēlreiz apcep, līdz izveidojusies brūna garoziņa. Visu ber katlā pie paprikas un baklažāniem.
Tomātus sagriež nelielās daiviņās un izkarsē pannā, pēc garšas pievienojot cukuru.
Tomātu pastu atšķaida ar ūdeni un pārlej dārzeņiem, visu uzkarsē un pēc tam uz lēnas uguns sautē apmēram 15 minūtes.