Armands Meirāns
Divas idejas desertam - skābā krējuma un cepumu krēms, kas gatavots no biezpiena un saldā krēmsiera "Rasa". Receptes piedāvā Signe Meirāne no "Četrassezonas.lv".
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

180 g9% biezpiens180 g'Rasa' krēmsiers ar cepumiem4 ĒKdabīgais cukurs0.5 maza apelsīna sula80 mlskābs krējums vaniļa PERSIKU KĀRTOJUMAM:70 mlstipra kafija30 mlsvaiga apelsinu sula1 bundža persiku sīrupā, bez šķidruma, sablendēti cepumi "Dāmu pirkstiņi" MELLEŅU KRĒMAM:300 gsaldētas mellenes50 gdrupināti valrieksti kakao pupiņas

Pagatavošana

1

Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.

2

Gatavo desertus.

3

1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.

4

2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!