15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 g9% biezpiens180 g'Rasa' krēmsiers ar cepumiem4 ĒKdabīgais cukurs0.5 maza apelsīna sula80 mlskābs krējums vaniļa PERSIKU KĀRTOJUMAM:70 mlstipra kafija30 mlsvaiga apelsinu sula1 bundža persiku sīrupā, bez šķidruma, sablendēti cepumi "Dāmu pirkstiņi" MELLEŅU KRĒMAM:300 gsaldētas mellenes50 gdrupināti valrieksti kakao pupiņas
Pagatavošana
1
Bļodā liek biezpienu ar krēmsieru un sablendē. Pievieno cukuru, apelsīna sulu, vaniļu un skābu krējumu. Saputo, lai ir krēmīgs.
2
Gatavo desertus.
3
1. variants. Sablendē persiku biezeni. Kārto traukā izmērcētus dāmu pikstiņus, krēmu, persiku biezeni un, ja trauks ir pietiekami liels, šīs kārtas atkārto.
4
2. variants. Deserta trauciņā liek sablendētas ogas, pa virsu liek krēmu un dekorē ar kakao pupiņām vai valriekstiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit