15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kviešu tortilja Ķīnas saldskābā mērce vistas fileja skābs krējums pupiņas salātu lapas siers avokado
Pagatavošana
1
Smalki sagriež kūpinātu vistas fileju un sajauc ar pupiņām, pievieno Ķīnas saldskābo mērci ar dārzeņiem, izmaisa.
2
Pēc tam uzsilda tortilju, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapām, rīvētu sieru, vistas gaļu un gabaliņos sagrieztu avokado.
3
Tortilju sarullē un pasniedz kopā ar skābo krējumu.
LaunagsVakariņasAss un pikants ēdiensMeksikāņu nacionālā virtuveAvokadoPupiņasSaldskābā mērceSiersVistas filejaBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit