Ilze Lipska
Gadās, ka lēcas izvārās pārāk daudz - apēd siltas, pēc tam uztaisi salātus - un vēl paliek pāri! Tā nu tapa šādas pusdienas - omlete ar lēcām un brokoļiem, kas šoreiz, starpcitu, arī bija palikuši pāri. It kā recepte tapa, apvienojot bļodiņas ar produktiem ledusskapī, bet rezultāts manuprāt ir atsevišķas receptes vērts, ne tikai no sērijas "ko iesākt ar pārpalikumiem".
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 saujastvaicēti brokoļi1 glāzevārītas melnās beluga lēcas1 tomāts5 olas100 mlpiens pēc garšassāls, melnie pipari puravu dīgsti pasniegšanai

Pagatavošana

1

Olas sakuļ ar pienu, sāli un pipariem.

2

Iemaisa brokoļus, lēcas un gabaliņos sagrieztu tomātu.

3

Traukam uzliek vāku vai pārsedz ar foliju, cep cepeškrāsnī 180 grādos kādas 20 minūtes, līdz, pakustinot trauku, var redzēt, ka olas vairs nav šķidras.

Ēd siltu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!