Foto: Vida Press
Veselīgam dienas sākumam - brokastu auzu pārslu biezputra ar banāniem. Vēl labākam noskaņojumam - parūpējies par to, lai mazajam ēdājam patiktu brokastu noformējums! Mīļākā bļodiņa un dzērveņu ievārījuma smaidiņš noteikti uzlabos apetīti!
15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
3 ĒKauzu pārslas200 mlpiens1 neliels banāns1 TKdzērveņu ievārījums

Pagatavošana

1

Pienu lej nelielā katliņā, pievieno auzu pārslas un vāra, līdz pārslas uzbriedušas.

2

Banānu sablendē vai saspaida ar dakšiņu.

3

Gatavo brokastu putru liek mazā brokastotāja mīļākajā bļodiņā vai šķīvī, sajauc ar banānu un rotā ar dzērveņu ievārījumu - veidojot smaidošu sejiņu vai puķītes vai sirsniņas - atkarīgs no pavāra fantāzijas un rokas drošuma.

Lai labs dienas sākums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!