Foto: Vida Press
Salda brokastu ideja, ja vēlies īpaši pārsteigt kādu kārumnieku.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
30 gmīksts sviests30 gpūdercukurs1 ĒKkviešu milti50 gmaltas mandeles1 rīvēta citrona miziņa1 ola2 kruasāni6 konservētas aprikozes savā sulā1 TKmandeļu skaidiņas pūdercukurs rotāšanai

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2

Viendabīgā masā saputo sviestu, pūdercukuru, miltus, maltās mandeles un rīvētu citrona miziņu.

3

Kruasānus gareniski pārgriež uz pusēm un apakšējo daļu pilda ar sagatavoto mandeļu krēmu.

4

Pāri kārto aprikožu pusītes, ko pārklāj ar otru kruasāna daļu.

5

Izmantojot otiņu, pārsmērē kruasānus ar konservēto aprikožu sīrupu un pārziež ar pāri palikušo mandeļu sviesta masu.

6

Pārkaisa kruasānus ar mandeļu skaidiņām un liek cepeškrāsnī uz 10-12 minūtēm.

7

Pasniedz siltus, pārkaisot ar pūdercukuru.

"Tasty.lv" padoms: lai ietaupītu laiku, sagatavo mandeļu pastu jau iepriekšējā vakarā un glabā ledusskapī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!