30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
30 gmīksts sviests30 gpūdercukurs1 ĒKkviešu milti50 gmaltas mandeles1 rīvēta citrona miziņa1 ola2 kruasāni6 konservētas aprikozes savā sulā1 TKmandeļu skaidiņas pūdercukurs rotāšanai
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2
Viendabīgā masā saputo sviestu, pūdercukuru, miltus, maltās mandeles un rīvētu citrona miziņu.
3
Kruasānus gareniski pārgriež uz pusēm un apakšējo daļu pilda ar sagatavoto mandeļu krēmu.
4
Pāri kārto aprikožu pusītes, ko pārklāj ar otru kruasāna daļu.
5
Izmantojot otiņu, pārsmērē kruasānus ar konservēto aprikožu sīrupu un pārziež ar pāri palikušo mandeļu sviesta masu.
6
Pārkaisa kruasānus ar mandeļu skaidiņām un liek cepeškrāsnī uz 10-12 minūtēm.
7
Pasniedz siltus, pārkaisot ar pūdercukuru.
"Tasty.lv" padoms: lai ietaupītu laiku, sagatavo mandeļu pastu jau iepriekšējā vakarā un glabā ledusskapī!
BrokastisLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAprikozesKviešu miltiMandelesOlasPūdercukursSviestsPīrāgi un smalkmaizītesGlazūras, pildījumi un kūku krēmiviegliIkdienas maltīteiKruasāni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit