Foto: Vida Press
Reizēm gadās, ka jau pēc pamošanās jūties tik ļoti noguris, ka, lai saņemtos ikdienas gaitām, nepieciešamas sātīgākas brokastis. Izmēģini šo pufīgo omleti, kas pildīta ar krēmsieru un kūpinātu lasi.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 lielas olas sviesta piciņa100 gkrēmsiers ar pazeminātu tauku saturu125 gkūpināts lasis maurloki

Pagatavošana

1

Ņem divas olas un atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls.

2

Olu dzeltenumus sakuļ ar atlikušo olu un vienu ēdamkaroti ūdens. Masā iecilā olbaltuma putas.

3

Pannā izkausē sviestu, kad tas sāk putot, ielej olu masu. Cep, līdz apakša kļūst zeltaini brūna, bet augšpuse sāk recēt.

4

Pusi omletes pārklāj ar krēmsiera piciņām un kūpināta laša šķēlītēm un pārloka omleti uz pusēm.

5

Uzliek pannai vāku un aptuveni 30 sekundes pakarsē. Gatavs!

6

Ja vēlies, pasniedzot pārkaisi porciju ar maurlokiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!