15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 lielas olas sviesta piciņa100 gkrēmsiers ar pazeminātu tauku saturu125 gkūpināts lasis maurloki
Pagatavošana
1
Ņem divas olas un atdala dzeltenumus no baltumiem. Baltumus sakuļ stingrās putās, pievienojot šķipsniņu sāls.
2
Olu dzeltenumus sakuļ ar atlikušo olu un vienu ēdamkaroti ūdens. Masā iecilā olbaltuma putas.
3
Pannā izkausē sviestu, kad tas sāk putot, ielej olu masu. Cep, līdz apakša kļūst zeltaini brūna, bet augšpuse sāk recēt.
4
Pusi omletes pārklāj ar krēmsiera piciņām un kūpināta laša šķēlītēm un pārloka omleti uz pusēm.
5
Uzliek pannai vāku un aptuveni 30 sekundes pakarsē. Gatavs!
6
Ja vēlies, pasniedzot pārkaisi porciju ar maurlokiem.
Mātes dienas ēdieniPannā cepts ēdiensKūpināts lasisSīpollokiGavēņa laika ēdieniKrēmsiersOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit