Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā bļodā izsijā miltus un pievieno tiem atdzīvinātu raugu. Citā traukā izkausē "Rama" margarīnu cepšanai un kļavu sīrupu.
Krūzē sakul olu ar pienu un pievieno iegūtajai masai izkausēto margarīnu un sīrupu. Sajauc viendabīgā konsistencē un pievieno to miltiem un raugam. Samaisi visas sastāvdaļas, līdz veidojas staipīga substance, izcilājot to 7 līdz 10 minūtes, ļaujot cirkulēt gaisam. Tad ievieto bļodā, apsedz ar dvieli un atstāj rūgt aptuveni stundu.
Kad mīkla uzrūgusi, izrullē to taisnstūra formā un apkaisi ar žāvētajiem augļiem un riekstiem, pievienojot kanēli un kļavu sīrupu, no malām atstājot aptuveni vienu centimetru. Tad satin mīklu rullī, sagriežot deviņos gabaliņos.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem un uz 20 minūtēm ievieto tajā maizītes. Pēc tam izņēm ārā un apzied ar pienu un medu, apkaisot ar cukuru.
Cep vēl 30 minūtes. Kad maizītes gatavas, atdzesē tās un apzied ar medu.