15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 saujasparģeļi1 saujazaļās pākšu puiņas1 šalotes sīpols1 saujapistācijas1 saujasukādes pēc izvēles3 ĒKolīveļļa1 ĒKaveņu etiķis1 TKmedus šķipsnapiparmētras
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un tējkaroti olīveļļas;
2
Nomizo un liek vārīties sparģeļus, pākšu pupiņas, vāra 3 minūtes;
3
Pagatavo mērci - sagriež sīpolus, sakapā piparmētru, pievieno etiķi, medu un olīveļļu;
4
Kārto uz šķīvja sparģeļus, pākšu pupiņas un pārlej ar mērci;
5
Pa virsu kaisa riekstus un sukādes.
Aikāgaršo padoms!
Zaļos sparģeļus vāri ne ilgāk par 3 minūtēm, savukārt baltos - 4 minūtēm, tad tie nezaudēs savu patīkamo kraukšķīgumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit