135Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
50 globītas ķirbju sēklas50 gzaļās pistācijas100 gindijas rieksti200 gdzeltenās rozīnes4 kivi4 avokado4 bumbieri2 ĒKmedus1 laims250 gsvaigas vai saldētas ogas
Pagatavošana
1
Gatavo biskvītu – sablendē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa.
2
Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.
3
Liec sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.
4
Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.
5
Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.
6
Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.
7
Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit