Foto: Publicitātes foto
Lieliska alternatīva treknajai, tomēr ne pārāk veselīgajai siera kūkai!
135Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
50 globītas ķirbju sēklas50 gzaļās pistācijas100 gindijas rieksti200 gdzeltenās rozīnes4 kivi4 avokado4 bumbieri2 ĒKmedus1 laims250 gsvaigas vai saldētas ogas

Pagatavošana

1

Gatavo biskvītu – sablendē vai samal riekstus, ķirbju sēklas, pievieno rozīnes, turpini malt līdz izveidojās ķepīga masa.

2

Ņem tortes formu 22 cm diametrā un ieklāj cepamo papīru.

3

Liec sablendēto masu veidnē, veido kūkas pamatu.

4

Notīri kivi un sagriez plānās šķēlītēs, kārto pa virsu biskvītam.

5

Gatavo krēmu – notīri bumbierus un avokado, sablendē ar medu un laima sulu.

6

Lej kūkas formā un liec saldētavā uz 2 stundām, lai krēms atdziest un kļūst līdzīgs saldējumam.

7

Kūku pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!