PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Lieliski piemēroti maltītei, kad gribas ko svaigu un gardu, tomēr laika un iedvesmas varoņdarbiem virtuvē trūkst.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 gurķi1.5 tasefetas siers, sagriezts gabaliņos1 tasemelnās olīvas3 tasesķiršu tomāti0.33 tasessaulē kaltēti tomāti1 sarkanais sīpols

Pagatavošana

1

Lielā bļodā sajauc nomizotus un loksnītēs sagrieztus gurķus, saulē kaltētus tomātus, uz pusēm pārgrieztas olīvas un ķiršu tomātus, smalkos gredzenos sagrieztu sīpolu un drupinātu fetas sieru.

2

Bez eļļas lieliski iespējams iztikt, tomēr garšai vari piepilināt nedaudz citrona sulas.

3

Pēc pagatavošanas nedaudz atdzesē un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!