45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkartupeļi350 gsaldēti dārzeņi1 sīpols150 mlūdens50 gsviests pēc garšassāls, garšvielas
Pagatavošana
1
Saldēto dārzeņu maisījumu istabas temperatūrā atkausē un nolej lieko šķidrumu.
2
Sīpolu nomizo un sīki sasmalcina.
3
Katliņā liek piciņu sviesta, atlaidinātos dārzeņus un sagrieztos sīpolus un viegli apcep.
4
Kartupeļus nomizo, sagriež vidēji lielos gabaliņos un pievieno katlā esošajiem dārzeņiem.
5
Visu apmaisa, pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sāli un garšvielas - pēc garšas. Kad ūdens sāk burbuļot, samazina liesmu un lēni sautē dārzeņus, līdz kartupeļi ir mīksti - aptuveni 30 minūtes.
Pasniedz karstu, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit