Man ļoti garšo lazanja, taču to ir grūti pagatavot, ja mājās ir tikai divi ēdāji. Es neprotu izcept mazu lazanju, tādēļ nolēmu būt oriģināla un pagatavot citādāku lazanjas versiju. Šoreiz - zupā!

Šī eksperimenta rezultātā ieguvu visas tās pašas garšas, kas man patīk klasiskajā lazanjā. Makaroni, tomāti, liellopa gaļa, rikota, mocarella, baziliks u.t.t. Tas viss tikai citādākā veidolā - zupā. Turklāt, tā kā es savulaik esmu cepusi pat lazanjas kapkeikus, tad kādēļ gan ne zupu?

45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gliellopa maltā gaļa1 vidēji liels sīpols1 ĒKolīveļļa1 TKoregano800 gkonservēti tomāti500 gvistas buljons makaroni pēc garšasbaziliks sāls, pipari rikota mocarella

Pagatavošana

1

Vispirms apcep sīpolus un malto gaļu ar tomātu pastu. Es to darīju katlā, kurā pēc tam vārīju zupu.

2

Kad gaļa ir apcepusies, pievienoju oregano, smalcinātus, konservētus tomātus, orkā arī vistas buljonu (tas ir maigāks nekā liellopa gaļas buljons) un makaronus. Vāra, līdz makaroni gatavi.

3

Zupu lej porciju šķīvjos, pievieno svaigo rikotas sieru un rīvētu mocarellas sieru, kas karstuma ietekmē izkusīs, piešķirot zupai nedaudz krēmīgumu.

4

Pārkaisa ar svaigu baziliku un maltiem pipariem.

Lazanjas zupa gatava!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!