Katrīna Džeksone
Man ļoti garšo lazanja, taču to ir grūti pagatavot, ja mājās ir tikai divi ēdāji. Es neprotu izcept mazu lazanju, tādēļ nolēmu būt oriģināla un pagatavot citādāku lazanjas versiju. Šoreiz - zupā!

Šī eksperimenta rezultātā ieguvu visas tās pašas garšas, kas man patīk klasiskajā lazanjā. Makaroni, tomāti, liellopa gaļa, rikota, mocarella, baziliks u.t.t. Tas viss tikai citādākā veidolā - zupā. Turklāt, tā kā es savulaik esmu cepusi pat lazanjas kapkeikus, tad kādēļ gan ne zupu?

45Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gliellopa maltā gaļa1 vidēji liels sīpols1 ĒKolīveļļa1 TKoregano800 gkonservēti tomāti500 gvistas buljons makaroni pēc garšasbaziliks sāls, pipari rikota mocarella

Pagatavošana

1

Vispirms apcep sīpolus un malto gaļu ar tomātu pastu. Es to darīju katlā, kurā pēc tam vārīju zupu.

2

Kad gaļa ir apcepusies, pievienoju oregano, smalcinātus, konservētus tomātus, orkā arī vistas buljonu (tas ir maigāks nekā liellopa gaļas buljons) un makaronus. Vāra, līdz makaroni gatavi.

3

Zupu lej porciju šķīvjos, pievieno svaigo rikotas sieru un rīvētu mocarellas sieru, kas karstuma ietekmē izkusīs, piešķirot zupai nedaudz krēmīgumu.

4

Pārkaisa ar svaigu baziliku un maltiem pipariem.

Lazanjas zupa gatava!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!