Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sasien truša sedlus ar aukliņu un liek katlā kopā ar notīrītiem, vidēji lielos gabalos sagrieztiem burkāniem.
Pievieno ūdeni tik daudz, lai nosegtu truša gaļu, vāra vismaz 20 minūtes.
Kad burkāni kļuvuši mīksti – nokāš, bet truša gaļu turpina vārīt vēl 20 minūtes.
Īsi pirms truša gaļa gatava, izvāra arī brokoļus.
Burkānus samaļ viendabīgā masā, pievieno tai 2 olas un pilngraudu miltus.
No burkānu masas veido plācenīšus un cep kā pankūkas uz pannas, apcepot katru plācenīti no abām pusēm.
Kad truša gaļa novārījusies, nolej lielāko daļu buljona un saglabā to citiem ēdieniem.
Katliņā atstāj aptuveni 100 ml buljona, pievieno tam Vusteras mērci, tomātu biezeni un cukuru.
Vēl nedaudz pavāra truša gaļu un pasniedz kopā ar tvaicētiem brokoļiem un burkānu plācenīšiem.
Aikāgaršo padoms! Truša gaļas buljonu, kas palicis pāri, atdzesē un glabā ledusskapī līdz 3 dienām un pagatavo no tā gardu zupu vai citu ēdienu.