20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvistas aknas3 ĒKgaišā sojas mērce2 ĒKmedus2 citroni65 gJaukto lapu salāti400 gpākšu pupiņas2 āboli1 sarkanais sīpols eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Iemarinē vistu aknas – liek traukā aknas un pievieno gaišo sojas mērci, tējkaroti medu un sulu no puscitrona.
2
Atstāj aknas marinēties vismaz 5 minūtes.
3
Aknas apcep, līdz tās nedaudz karamelizējušās.
4
Kārto salātus – liek jauktās salātu lapas uz šķīvja, pievieno blanšētas pākšu pupiņas un sarkano sīpolu šķēlītes.
5
Sagriež ābolu šķēlītēs un apslaka ar citronu sulu, lai tās nekļūtu brūnas, pievieno salātiem.
6
Pa virsu kārto karamelizētas aknas. Atlikušo citrona sulu sajauc ar medu un pārlej salātiem.
LaunagsMazkaloriju ēdieniRomantiskas vakariņasCitroniMedusPākšu pupiņasSojas mērceVistas aknasĀboliDārzeņu salātiGaļas salātiKarstie salātiDažādi salātiviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit