45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gRicotta250 gMaskarpone siers4 olas1 ĒKmanna2 bumbieri
Pagatavošana
1
Sakuļ olas ar cukuru, pievieno Ricotta un Mascarpone sieru, kārtīgi samaisa, pievieno vienu ēdamkaroti mannas.
2
Bumbierus nomizo, izņem serdes un sagriež gabaliņos. Liek bumbierus kūkas formā un pārlej ar siera masu.
3
Cep sakarsētā cepeškrāsnī, 170°C temperatūrā, 30 līdz 40 minūtes.
4
Gatavu sacepumu atdzesē un pasniedz ar svaigām ogām vai ogu mērci.
Aikāgaršo padoms! Bumbierus var aizstāt ar žāvētiem augļiem vai ogām, kā arī ar svaigiem rabarberiem, plūmēm vai āboliem. Izmēģini pievienot arī grauzdētus riekstus un dažādas sēklas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit