11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
pēc garšassāls un pipari2 gab.400 g jūras asaris, iztīrīts, nomazgāts un nosusināts4 TKolīveļļa citrona vai laima šķēles pasniegšanai MĒRCEI:2 gab.ķiploku daiviņas, sasmalcinātas mazos gabaliņos šķipsnakaltētas čili pārslas1 ĒKsvaigas raudenes vai timiāna lapiņas1 gab.sula un miziņa no citrona3 ĒKolīveļļa2 ĒKsvaigi pētersīļi
Pagatavošana
1
Zivi no iekšpuses un ārpuses ierīvē ar sāli, pipariem un eļļu.
2
Liek zivi uz grila vai restēm un cep vidējā karstumā apmēram 6 minūtes, kamēr tai sāk veidoties kraukšīga ārpuse. Vēlreiz pārsmērē ar eļļu, apgriež otru pusi un cep vēl 4-6 minūtes.
3
Gatavo mērci, sajaucot kopā visas sastāvdaļas. Pārlej gatavajai zivij. Pasniedz ar citrona vai laima šķēlītēm.
Ātri pagatavojami ēdieniCitroniGaršvielas un garšaugiJūras asarisOlīveļļaPētersīļiĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit