45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gzemenes300 mltrekns saldais krējums45 gDansukker pūdercukurs3 gDansukker vaniļas cukurs ar dabisko vaniļu
Pagatavošana
1
Zemenes noskalo. Noliek malā sešas ogas deserta izgreznošanai. No atlikušajām zemenēm noņem kātiņus. Liek uz dvieļa un ļauj pilnībā apžūt. Saspaida zemenes ar dakšiņu.
2
Saputo krējumu, pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz veidojas mīkstas putukrējuma galotnītes.
3
Liek ledusskapī uz 30 minūtēm atdzist.
4
Iecilā saspaidītās zemenes putukrējumā. Saliek uzputeni sešos deserta traukos. Izgrezno ar zemenēm.
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVakariņu idejasBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasPūdercukursSaldais krējumsZemenesBuberti un uzpūteņiviegliVaniļas cukursBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit