30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigas zemenes baltā šokolāde1 ĒKolas baltums100 gDansukker pūdercukurs ar šokolādes garšu
Pagatavošana
1
Pārbauda, vai zemenes ir tīras un nebojātas. Izvēlas zemenes, kuras var nolikt vertikāli, vai nolīdzina ogu apakšdaļu. Izkausē šokolādi tvaika peldē. Paņem zemeni aiz kātiņa un iemērc izkausētajā šokolādē. Uzliek uz cepamā papīra, lai nožūst.
2
Samaisa olas baltumu un pūdercukuru ar šokolādes garšu, iepilda konditorejas špricē. Ar šprici uzzīmē spociņiem acis un muti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit