40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gmakaroni300 ggarneles100 gsaldēti vai konservēti zirnīši100 gkonservēta kukurūza100 gķiršu tomātiņi200 gkausētais siers130 gkrēmsiers ar garšvielām zaļumi pēc izvēles
Pagatavošana
1
Vāra makaronus 4-5 minūtes, tad nokāš.
2
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
3
Makaronus sajauc kopā ar kausēto sieru, garnelēm, ķiršu tomātiņiem. Klāt pievieno konservētus vai saldētus zirnīšus un konservētu kukurūzu.
4
Liek visu cepamajā traukā, pa virsu kārto sadrumstalotu svaigo sieru ar garšvielām.
5
Cep 25 līdz 30 minūtes un pasniedz ar zaļumiem.
"Aikāgaršo" padoms: ja tev negaršo garneles, pievieno vairāk dārzeņu un pagatavo veģetāro sacepumu.
CepeškrāsnsGarnelesGaršvielas un garšaugiKukurūzaMakaroniZirņiĶirštomātiZivju un jūras produktu ēdieniKrēmsiersKonservēta kukurūzaKausētais siersZivju un jūras produktu sacepumiZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit