40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
PAMATNEI:500 gsaldētas vai svaigas ogas100 gRimi cukurs DRUMSTALĀM:100 gRimi sviests100 gmilti100 gmandeļu milti vai saberzti mandeļrieksti100 gpūdercukurs šķipsnasāls PASNIEGŠANAI:4 gab.Selection by Rimi saldējums, bumbas
Pagatavošana
1
Gatavo drumstalas – sajauc sviestu ar miltiem, mandeļu miltiem, pūdercukuru un šķipsniņu sāls.
2
Masu atdzesē ledusskapī līdz sviests sastingst.
3
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° C, izvēlies formu kūkas pamatnei un tajā ieber ar cukuru sajauktas, saldētas vai svaigas ogas.
4
Pārkaisi sagatavotās drumstalas un cep 20 līdz 30 minūtes, līdz drumstalas kļuvušas zeltainas.
5
Kūku pasniedz siltu, trauciņos kopā ar saldējumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit