Foto: Shutterstock
Ja meklē ideju citādākam veidam, kā pagatavot ceptus stilbiņus, izmēģini šo recepti, kurā vienu no galvenajām lomām spēlē ne tikai vistas gaļa, bet arī apelsīni, turklāt garšas nianses papildina gatavais Knorr Menu maisījums vistas gaļai ar ķiplokiem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 Knorr Menu maisījums vistas gaļas ar ķiplokiem pagatavošanai1 kgvistas stilbiņi2 apelsīni2 ĒKtomātu mērce10 gsvaigs ingvers1 laims

Pagatavošana

1

Izspiež apelsīnu sulu un sajauc bļodiņā ar Knorr Menu maisījumu vistas gaļas ar ķiplokiem pagatavošanai.

2

Sarīvē laima miziņu, no augļa izspiež sulu. Ingveru sarīvē, visu pievieno apelsīnu sulai ar Knorr Menu. Mērcē iemaisa divas ēdamkarotes tomātu mērces, visu kārtīgi samaisa.

3

Vistas stilbiņus nosusina, liek cepammaisā un pārlej ar sagatavoto marinādi.

4

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni vienu stundu. Tuvojoties cepšanās beigām, cepammaisu sadursta un ļauj marinādei viegli apcepties.

Ceptos vistu stilbiņus pasniedz ar rīsiem, kam pievienoti svaigi tropiskie augļi, piemēram, gatavi mango.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!