5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gbezē cepumi400 gjogurts bez piedevām500 gdažādas ogas (avenes, zemenes, mellenes, kazenes)1 saujapiparmētru lapas
Pagatavošana
1
Pusi no ogām saspied vai sablenderē kopā ar daļu no piparmētrām.
2
Sadrumstalo bezē cepumus.
3
1/3 bezē cepumu kārto uz šķīvja, pa virsu liec 1/2 jogurta un 1/2 ogu mērces. Pāri ogām atkal kārto 1/3 bezē cepumu drumstalu, tad atlikušo jogurtu un ogu mērci.
4
Desertu noslēdz ar atlikušo bezē cepumu drumstalu kārtu, rotā ar piparmētru lapiņām.
"Aikāgaršo" ieteikums:
Šī deserta pagatavošanā vari izmantot lielu trauku vai arī vari gatavot desertu atsevišķos traukos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit