45Minūtes
18Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kabacis1 baklažāns1 cukini200 gbulgurs1 sarkanais sīpols1 sarkanā paprika3 tomāti1 garais gurķis2 ķiploka daiviņas1 saujapētersīļi1 saujabaziliks zaļie lapu salāti eļļa cepšanai sāls, drupināti melnie pipari PASNIEGŠANAI: Fetas siers vai kazas siers diedzētas sēkliņas kaņepju izspaidas
Pagatavošana
1
Baklažānu un kabaci noskalo un sagriež mazos gabaliņos. Ķiploka daiviņas notīra.
2
Sakarsē pannā eļļu un apcep gan baklažānu gabaliņus. Pievieno ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus un pacep aptuveni 5 minūtes. Kad baklažāni ir apcepti, tos pārliek bļodiņā un apcep kabaču gabaliņus. Cepšanas laikā uzkaisa nedaudz sāli un piparus. Cep 3-5 minūtes.
3
Papriku, gurķi, tomātus sagriež nelielos gabaliņos. Zaļumus smalki sakapā. Salātus saplucina.
4
Bulguru vāra 7 minūtes, kā norādīts instrukcijā uz iepakojuma.
5
Sīpolu notīra, sagriež mazos gabaliņos.
6
Visas sastāvdaļas kārto lielā bļodā un pārcilājot sajauc.
7
Pāri kārto fetas siera gabaliņus un pasniedz, pārkaisītus ar diedzētajiem graudiem vai asniem pēc izvēles.
LaunagsVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBaziliksBulgursGurķiKabačiPaprikaPētersīļiTomātiĶiplokiDārzeņu salātiKarstie salātiviegliSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteCukīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit