780Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
garšvielas3 kgcūkgaļa vai vistu šķiņķi1 lkefīrs200 gmajonēze1 ķiploka galva
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež ne pārāk lielos gabaliņos, sajauc ar pusapļos sagrieztiem sīpoliem, rīvētiem ķiplokiem.
2
Pārlej ar majonēzi un kefīru, kā arī pievieno garšvielas - pēc garšas.
3
Visu samaisa, nedaudz patur ārpus ledusskapja, bet pēc tam liek vēsumā marinēties - vismaz 12 stundas.
Labu apetīti!
Piknika ēdienu receptesGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļaGaršvielas un garšaugiĶiplokiGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit