20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 šķipsnakaltēta vai svaiga lavanda440 gcukurs220 gūdens malta kafija ūdens kafijas pagatavošanai ja vēlas - piens vai saldais krējums kafijai ledus gabaliņi
Pagatavošana
1
Gatavo lavandas sīrupu - mazā katliņā uz vidējas uguns uzvāra ūdeni, kuram pievienots cukurs un lavandas ziediņi. Maisa kamēr cukurs izkusis, aptuveni 10 minūtes. Izkāš caur sietiņu, lai atbrīvotos no lavandas ziediem.
2
Pagatavo kafiju, cik stipru vēlas, atdzesē. Pievieno pienu vai saldo krējumu. Iemaisa pāris tējkarotes lavandas sīrupa un pievieno dažus ledus gabaliņus. Pasniedz nekavējoties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit