50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas filejas2 sīpoli2 ķiploka daiviņas100 glazdu rieksti3 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež vidēji lielos kubiņos.
2
Sausā pannā grauzdētus riekstus sablendē ar sīpoliem un ķiplokiem, pārlej ar olīveļļu. Iegūtajā masā apvārta gaļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Ļauj gaļai 30 minūtes ievilkties un cep uz grila, līdz gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem - īsta vasaras garša!
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniGrilsOlīveļļaSīpoliLazdu rieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit