Foto: Shutterstock
Maigs, nedaudz riekstains vistas šašliks vasarīgām pusdienām vai vakariņām. Ja vēlies, vistas vietā droši vari izmantot tītara gaļu.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistas filejas2 sīpoli2 ķiploka daiviņas100 glazdu rieksti3 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Gaļu sagriež vidēji lielos kubiņos.

2

Sausā pannā grauzdētus riekstus sablendē ar sīpoliem un ķiplokiem, pārlej ar olīveļļu. Iegūtajā masā apvārta gaļu, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Ļauj gaļai 30 minūtes ievilkties un cep uz grila, līdz gatava. Pasniedz ar svaigiem salātiem - īsta vasaras garša!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!