5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gzemenes200 mlsaldais krējums1.5 TKcukurs pēc garšasvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Zemenes noskalo, noņem kauslapas un sablendē. Ogām var likt klāt cukuru, tomēr labāk neaizrauties, jo šajā desertā saldam jābūt putukrējumam.
2
Saldajam krējumam pievieno cukuru, ja vēlas - arī nedaudz vaniļas cukuru. Sakuļ stingrās putās un pasniedz kopā ar sablendētajām ogām.
Tas arī viss!
Ātri pagatavojami ēdieniLīgo svētku un Jāņu receptesCukursZemenesSaldās zupasVaniļas cukursBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit