Foto: DELFI
Viss ģeniālais šai pasaulē ir ļoti vienkāršs - piemēram, šis vasarīgais deserts! Zemeņu vietā var izmantot arī avenes, mellenes vai jebkuras citas ogas, kas pašiem garšo. Ja vien pa rokai ir svaigas (vai arī saldētas, bet atlaidinātas) ogas, saldais krējums un nedaudz cukura, saldēdienu var pagatavot burtiski piecās minūtēs.
5Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gzemenes200 mlsaldais krējums1.5 TKcukurs pēc garšasvaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Zemenes noskalo, noņem kauslapas un sablendē. Ogām var likt klāt cukuru, tomēr labāk neaizrauties, jo šajā desertā saldam jābūt putukrējumam.

2

Saldajam krējumam pievieno cukuru, ja vēlas - arī nedaudz vaniļas cukuru. Sakuļ stingrās putās un pasniedz kopā ar sablendētajām ogām.

Tas arī viss!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!