Foto: Shutterstock
Atsvaidzinoši un veselīgi salāti karstai vasaras dienai.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

700 garbūza mīkstums, vidēja lieluma šķēlītēs150 gmelnās olīvas1 gab.sarkanais sīpols, vidēja izmēra, sagriezts ripiņās300 ggurķi, mizoti, sagriezti šķēlītēs100 gfetas siers, sagriezts gabaliņos daži piparmētru zariņi2 ĒKolīveļļa2 ĒKcitrona sula

Pagatavošana

1

Bļodā kopā sajauc gurķa un sīpola šķēlītes, pievieno olīvas. Pārlej ar olīveļļu un citrona sulu, samaisa.

2

Uz paliela šķīvja kārto arbūza šķēlītes, pa virsu liek gurķa un sīpolu masu. Pārber ar fetas gabaliņiem. Dekorē ar piparmētru lapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!