Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170C. Ietauko kvadrātainu cepamformu (ar 22 garām centimetru malām).
Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu (bļodiņu ar abām sastāvdaļām liec virs verdoša ūdens tā, lai bļodas apakšmala nepieskartos ūdenim).
Kopā saputo olas ar cukuru un turpini putot, kamēr masa kļūst viendabīga un gaisīga.
Lēnām un pakāpeniski šokolādes masu iemaisi olu masā.
Caur sietu šokolādes un olu masā iesijā miltus un cepamo pulveri. Kārtīgi samaisi. Iegūto mīklu lej ietaukotajā cepamformā.
Pannu liec cepeškrāsns vidū un cep 35 minūtes, kamēr, pannu nedaudz "pakratot", vidus vairs nešķiet šķidrs. Gatavību var pateikt arī pēc tā, ka braunija virsa sāk ieplaisāt. Izņem no cepeškrāsns. Ļauj pilnībā atdzist, neizņemot no formas.
Brauniju sagriez un uzglabā slēgtā traukā ledusskapī.