Nupat ir īstais arbūzu un meloņu laiks! Recepte atsvaidzinošam vasaras dzērienam piektdienas vakarā - iedvesmojāmies spāņu tapu bāra Madride Facebook profilā!
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 garbūzs500 gmelone1 glāzesauss baltvīns1 glāzerozā vīns1 ĒKgrenadīns1 ĒKcitrona sula
Pagatavošana
1
Melones un arbūza mīkstumu sablendē, liec lielā krūzē, pievieno baltvīnu un rozā vīnu, kā arī grenadīnu un citrona sulu. Visu samaisi.
2
Pasniedz aukstu un baudi vasaru!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit