K.Dzalbe
Viegls vasaras pusdienu ēdiens, ko var paķert līdzi uz darbu. No rīta gatavots, sendvičs pusdienās garšos vēl labāk, jo visas garšas būs savilkušās. Receptes autore Signe Meirāne.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 maizītes150 gRasa krēmsiers ar olīvām3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi2 nelieli, miltaini tomāti, sēkliņas izņemtas un sagriezti gabaliņos1 saujaarugula1 avokado, nomizots, kauliņš izņemts, sagriezts daiviņās110 gtuncis savā sulā10 kapātas svaiga bazilika lapiņas pēc garšasJūras sāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Pārgriez uz pusēm abas maizes.

2

Bļodā sajauc krēmsieru ar ķiplokiem, sāli, baziliku un pipariem un, vienmērīgi sadalot, uzsmērē uz katras maizes puses.

3

Vienmērīgi sadalot, liec uz katras apsmērētās maizītes pamatnes tomātus, tad arugulu, avokado un beigās tunci.

4

Pārber ar sāli un pipariem, ja vēl vēlies, un pārlej ar čili eļļu, ja vēlies.

5

Uzliec otru pusi maizes un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!