10Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 maizītes150 gRasa krēmsiers ar olīvām3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi2 nelieli, miltaini tomāti, sēkliņas izņemtas un sagriezti gabaliņos1 saujaarugula1 avokado, nomizots, kauliņš izņemts, sagriezts daiviņās110 gtuncis savā sulā10 kapātas svaiga bazilika lapiņas pēc garšasJūras sāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Pārgriez uz pusēm abas maizes.
2
Bļodā sajauc krēmsieru ar ķiplokiem, sāli, baziliku un pipariem un, vienmērīgi sadalot, uzsmērē uz katras maizes puses.
3
Vienmērīgi sadalot, liec uz katras apsmērētās maizītes pamatnes tomātus, tad arugulu, avokado un beigās tunci.
4
Pārber ar sāli un pipariem, ja vēl vēlies, un pārlej ar čili eļļu, ja vēlies.
5
Uzliec otru pusi maizes un pasniedz.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoBaziliksMaizeTomātiTuncis savā sulāĶiplokiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesKrēmsiersBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit