15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.franču maize vai bagete300 gtomāti daži zariņi bazilika1 ĒKlabas kvalitātes olīveļļa2 gab.ķiploka daiviņas pēc garšassāls šķipsnamelnie pipari
Pagatavošana
1
Franču maizi vai bageti (var izmantot arī čiabatu) sagriež apmēram 1 centimetru biezās šķēlītēs. Ja vēlas, apgrauzdē tosterī vai uz grila.
2
Pārgriež uz pusēm ķiploka daiviņu un ar griezuma vietu iesmērē maizes šķēles.
3
Sagatavo tomātu masu - mazos kubiņos sagriež tomātus, pievieno sasmalcinātas bazilika lapiņas. Beigās pievieno eļļu, sāli un piparus pēc garšas.
4
Tomātu masu kārto uz maizītēm un pasniedz nekavējoties.
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesBaltmaizeMelnie pipariOlīveļļaTomātiĶiplokivieglisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit