15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gdažādu salātlapu maisījums250 gmellenes150 gGorgonzolas siers2 šķēlesrudzu maize pēc garšasbalzamiko etiķis saujavalrieksti
Pagatavošana
1
Izkārto salātus uz šķīvja, tiem pāri saberot mellenes. Tad šķīvī izkārto Gorgonzolas siera šķēlītes un tām uzber sasmalcinātus valriekstus.
2
Salauz gabaliņos maizi un izkārto to salātu virsējā daļā, pāri visam pārlej balzamiko etiķi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit