Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kā atzīst receptes autori portālā scandikitchen.typepad.com, šie ir ļoti ātri un vienkārši pagatavojami salāti. Turklāt svaigā, krēmīgā un neatkārtojamā garšu harmonija, ko rada siers un mellenes, visticamāk, liks šiem salātiem kļūt par tavu iecienītāko ēdienu. Izbaudi vēl pēdējās sezonas ogas mazliet netradicionālākā variācijā!
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
150 gdažādu salātlapu maisījums250 gmellenes150 gGorgonzolas siers2 šķēlesrudzu maize pēc garšasbalzamiko etiķis saujavalrieksti

Pagatavošana

1

Izkārto salātus uz šķīvja, tiem pāri saberot mellenes. Tad šķīvī izkārto Gorgonzolas siera šķēlītes un tām uzber sasmalcinātus valriekstus.

2

Salauz gabaliņos maizi un izkārto to salātu virsējā daļā, pāri visam pārlej balzamiko etiķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!