65Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
700 gāboli1 tasecukurs1 tasemilti1 TKkanēlis1 tasesviests1 gab.olas
Pagatavošana
1
Uzsildi cepeškrāsni līdz 175 grādiem.
2
Nomizotus un šķēlītēs sagrieztus ābolus apber ar ēdamkaroti cukura un izkārto uz cepamā papīra veidnē.
3
Pāri āboliem liec masu, kas iegūta, sajaucot miltus, cukuru, kanēli, sviestu un olu.
4
Cep cepeškrāsnī aptuveni 50 - 45 minūtes, līdz pīrāga virsma kļuvusi zeltaini brūna.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit