Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rudens ir ābolu ražas laiks, un viens no to gardākajiem pagatavošanas veidiem ir ābolu pīrāgs. Kā zināms, viss vienkāršais ir ģeniāls, un tieši šāda pieeja pīrāga pagatavošanā ir arī zviedriem - viss, kas tev vajadzīgs, būs stunda laika un nelielas nostādnes, kas nevainojamu ābolu pīrāgu ļaus pagatavot pat kulinārei - iesācējai.
65Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
700 gāboli1 tasecukurs1 tasemilti1 TKkanēlis1 tasesviests1 gab.olas

Pagatavošana

1

Uzsildi cepeškrāsni līdz 175 grādiem.

2

Nomizotus un šķēlītēs sagrieztus ābolus apber ar ēdamkaroti cukura un izkārto uz cepamā papīra veidnē.

3

Pāri āboliem liec masu, kas iegūta, sajaucot miltus, cukuru, kanēli, sviestu un olu.

4

Cep cepeškrāsnī aptuveni 50 - 45 minūtes, līdz pīrāga virsma kļuvusi zeltaini brūna.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!