20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 gab.olas120 mlpiens1 ĒKolīveļļa450 gmazās spinātu lapiņas120 gsaputots krēmsiers puse sarkanā sīpola, sagriezts gabaliņos180 gžāvēts lasis pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Lielā pannā uz vidēji lielas liesmas apcep spinātus, līdz tie saplok. Nospiež lieko šķidrumu un noliek malā.
2
Olas un pienu sakuļ kopā. Lielā un dziļā pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Pievieno olas, sīpolu un spinātus. Cep, kamēr olas ir gandrīz gatavas, ik pa laikam lēni apmaisot.
3
Iemaisa lasi un pa karotei krēmsiera, līdz kultenis ir izsilis un izejvielas - sajaukušās.
4
Pēc garšas pievieno sāli un piparus un nekavējoties pasniedz uzsildītās bļodiņās.
LaunagsPannā cepts ēdiensKūpināts lasisOlasOlīveļļaPiensSarkanie sīpoliSpinātividējiKrēmsiersOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit