Katrīna Džeksone
Baudot atvaļinājumu un pavadot daudz ēdienreižu ārpus savas virtuves, vienā no savām mīļākajām kafejnīcām notiesāju sviestmaizi, kas kalpoja par iedvesmu šai receptei - olas ar spinātiem, sarkano sīpolu, krēmsieru un žāvētu lasi. Sātīgā kulteņa pagatavošana ir ļoti vienkārša un tā ir ideāli piemērota maltīte pirmajām vēsajām rudens dienām.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 gab.olas120 mlpiens1 ĒKolīveļļa450 gmazās spinātu lapiņas120 gsaputots krēmsiers puse sarkanā sīpola, sagriezts gabaliņos180 gžāvēts lasis pēc garšassāls un pipari

Pagatavošana

1

Lielā pannā uz vidēji lielas liesmas apcep spinātus, līdz tie saplok. Nospiež lieko šķidrumu un noliek malā.

2

Olas un pienu sakuļ kopā. Lielā un dziļā pannā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu. Pievieno olas, sīpolu un spinātus. Cep, kamēr olas ir gandrīz gatavas, ik pa laikam lēni apmaisot.

3

Iemaisa lasi un pa karotei krēmsiera, līdz kultenis ir izsilis un izejvielas - sajaukušās.

4

Pēc garšas pievieno sāli un piparus un nekavējoties pasniedz uzsildītās bļodiņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!