7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
10 gab.sagriezti nelieli puravi1 gab.ola, L izmērs150 mlpiens250 gbiezpiens200 grīvēts Čederas siers1 gab.iepakojums atlaidinātas kārtainās mīklas Pasniegšanai: svaigi pētersīļi, raudene un maize
Pagatavošana
1
Puravus 4 minūtes vāra sālsūdenī, nokāš un liek cepamajā veidnē.
2
Sajauc biezpienu, olas un pienu, pievieno garšvielas pēc garšas. Pieber klāt pusi no sarīvētā Čedaras siera un visu samaisa. Iegūto masu lej virsū puraviem.
3
Izrullē mīklu un ieklāj cepamajā veidnē, pārklāj ar mīklu puravus. Izgriež mazu caurumu mīklas centrā, pa kuru izkļūt tvaikam. Pārkaisa pīrāgu ar atlikušo sieru un cep sakarsētā krāsnī 20 – 25 minūtes vai, līdz mīkla kļūst zeltaina. Pīrāgu garnē ar zaļumiem un pasniedz siltu ar maizi.
Ēdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsBiezpiensKārtainā mīklaOlasPiensPētersīļiDārzeņu ēdieniPīrāgi un smalkmaizītesPuraviČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit