All Over Press
Pīrāgs ar kūstošu sieru veģetārām vakariņām.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
10 gab.sagriezti nelieli puravi1 gab.ola, L izmērs150 mlpiens250 gbiezpiens200 grīvēts Čederas siers1 gab.iepakojums atlaidinātas kārtainās mīklas Pasniegšanai: svaigi pētersīļi, raudene un maize

Pagatavošana

1

Puravus 4 minūtes vāra sālsūdenī, nokāš un liek cepamajā veidnē.

2

Sajauc biezpienu, olas un pienu, pievieno garšvielas pēc garšas. Pieber klāt pusi no sarīvētā Čedaras siera un visu samaisa. Iegūto masu lej virsū puraviem.

3

Izrullē mīklu un ieklāj cepamajā veidnē, pārklāj ar mīklu puravus. Izgriež mazu caurumu mīklas centrā, pa kuru izkļūt tvaikam. Pārkaisa pīrāgu ar atlikušo sieru un cep sakarsētā krāsnī 20 – 25 minūtes vai, līdz mīkla kļūst zeltaina. Pīrāgu garnē ar zaļumiem un pasniedz siltu ar maizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!