12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sviests, veidnes ietaukošanai6 gab.āboli1 tasemilti0.5 TKcepamais pulveris šķipsnasāls230 gsviests, kausēts1 tasecukurs1 gab.ola0.5 TKvaniļa pēc garšaskanēlis pēc garšaspūdercukurs saldējums, pasniegšanai
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 175 grādiem. Ietauko veidni ar sviestu.
2
Āboliem* iztīra serdes un sagriež katru 4 vai 8 daļās.
3
Samaisa ābolus ar pūdercukuru un kanēli un liek veidnē.
4
Samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.
5
Atsevišķā traukā sakuļ sviestu ar cukuru un tad pievieno tos miltu maisījumam.
6
Iemaisa mīklā olu un vaniļu. Maisījumu lej virs āboliem un liek krāsnī cepties uz 35- 40 minūtēm.
7
Gatavo pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz ar saldējumu.
*Ābolus var aizstāt ar persikiem.
Cepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasPūdercukursSaldējumsSviestsVaniļaĀboliKārtojumi un šarlotesCiti saldēdienisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit