16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
PAMATNEI:10 Finn Crisp traditional maizītes100 gkausēts sviests2 TKvaniļas cukurs2 TKkanēlis PILDĪJUMAM:500 gizmīcīts biezpiens400 gsvaigais krēmsiers100 gpūdercukurs sula un miziņa no viena citrona1 ĒKkartupeļu ciete3 olas MĒRCEI:500 gavenes100 gcukurs100 mlūdens
Pagatavošana
1
Sausmaizītes sasmalcina un iegūtās drumstalas ieber bļodā. Pievieno kausētu sviestu, vaniļas cukuru un kanēli. Tortes pamatnē ieklāj cepamo papīru. Iegūto masu stingri piespiežot izlīdzina pa tortes pamatni.
2
Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas: biezpienu, svaigo sieru, pūdercukuru, citrona sulu un miziņu, katrupeļu cieti un olas. Liek kārtā uz jau sagatavotās pamatnes. Cep 175°C temperatūrā uz zemākā līmeņa cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes, līdz kūka stingra.
3
Pagatavo mērci – uz pannas karsē 500 g avenes, 100 ml cukurs, 100 ml ūdens, līdz cukurs izkusis. Iegūto masu izspiež caur sietu un pasniedz ar siera kūku.
Recepti piedāvā:
Vairāk gardu recepšu idejas un plašāku informāciju par Finn Crisp meklē: www.finncrisp.com
AvenesBiezpiensKartupeļu cieteCitroniŪdensSaldās mērcesTortes un kūkasGlazūras, pildījumi un kūku krēmiVaniļas cukursKrēmsiersFinn Crisp sausmaizītesSiera kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit