135Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgteļa gaļa5 gab.tomāti3 gab.paprika1 gab.sīpols4 gab.ķiploku daiviņas1 gab.baklažāni saujakorinandrs, svaigs saujasētersīļi, svaigi saujabaziliks, svaigs pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti
Pagatavošana
1
Gaļu noskalo un sagriež gabaliņos.
2
Sīpolus un ķiplokus nomizo, pipariem iztīra sēklotni. Ķiplokus un zaļumus sasmalcina. Dārzeņus sagriež šķēlēs vai ripās.
3
Čuguna katlā ar vāku vai "pīlē" kārtām liek gaļu, sīpolus, piparus, tomātus, baklažānus zaļumus un ķiplokus. Pārkaisa ar sāli un pipariem un uz nelielas liesmas sautē aptuveni 2 stundas.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem zaļumiem.
Armēņu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBaziliksKinzaPaprikaPētersīļiTeļa gaļaTomātiĶiplokiGaļas ēdieniSautējumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit