15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 tasepiens pēc garšascukurs1 ĒKķirbju biezenis0.5 TKvaniļas ekstrakts0.25 tasesespresso70 mlsaldais krējums0.5 TKkanēlis0.5 TKingvera pulveris0.5 TKmuskatrieksts, malts
Pagatavošana
1
Pusei piena pievieno cukuru pēc garšas, ķirbju biezeni, garšvielu maisījumu*, vaniļas ekstraktu un nelielā katliņā piecas minūtes karsē uz mazas liesmas. Tad iemaisi atlikušo pienu.
2
Izkās dzērienu caur sietiņu, lej atpakaļ katliņā un maisot turpini karsēt aptuveni divas minūtes. Pievieno espresso un kul aptuveni minūti, līdz dzēriens ir gaisīgs.
3
Sakul saldo krējumu ar cukuru gaisīgās putās.
4
Lej dzērienu augstā glāzē, pārklāj ar bagātīgu putukrējuma "cepuri" un pievieno šķipsnu garšvielu maisījuma.
*Garšvielu maisījumu pagatavo, samaisot vienādu daudzumu kanēļa, ingvera pulvera, un muskatrieksta pulvera.
BrokastisĒdieni veģetāriešiemKanēlisPiensKafijaGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiMuskatriekstsVaniļas ekstraktsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit