40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi1 gab.avokado100 mlskābais krējums1 ĒKgraudu sinepes saujalociņi3 gab.olas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti majonēze saujaspētersīļi1 ĒKbaltvīna etiķis
Pagatavošana
1
Kartupeļus kārtīgi nomazgā un novāra ar visu mizu, tad nokāš un sagriež vēlamā lieluma gabalos.
2
Olas novāra, noloba un sagriež daiviņās vai ripās.
3
Gatavo mērci, sablendējot majonēzi, krējumu un avokado mīkstumu. Pievieno mērcei sāli, piparus, etiķi, sinepes un samaisa.
4
Olas un kartupeļus liek traukā, pārlej ar mērci, samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pētersīļu zaļumiem.
5
Ja vēlas, var pievienot ripiņās sagrieztus marinētus gurķus vai marinētus šampinjonus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit