shutterstock_142215790
Foto: Shutterstock
Varen gardi kartupeļu salāti. Avokado tiem piešķir krēmīgumu, zaļumi rūpējas par svaigumu, bet etiķis un sinepes - par asumiņu.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi1 gab.avokado100 mlskābais krējums1 ĒKgraudu sinepes saujalociņi3 gab.olas pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari, malti majonēze saujaspētersīļi1 ĒKbaltvīna etiķis

Pagatavošana

1

Kartupeļus kārtīgi nomazgā un novāra ar visu mizu, tad nokāš un sagriež vēlamā lieluma gabalos.

2

Olas novāra, noloba un sagriež daiviņās vai ripās.

3

Gatavo mērci, sablendējot majonēzi, krējumu un avokado mīkstumu. Pievieno mērcei sāli, piparus, etiķi, sinepes un samaisa.

4

Olas un kartupeļus liek traukā, pārlej ar mērci, samaisa un pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem un pētersīļu zaļumiem.

5

Ja vēlas, var pievienot ripiņās sagrieztus marinētus gurķus vai marinētus šampinjonus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!