7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gķirbji100 gmango1 glāzeūdens1 čili pipars rozā pipari pēc garšascukurs, sāls baziliks
Pagatavošana
1
Nomizo 500 gramus ķirbja un sagriež kubiņos, pievieno 100 gramus mango (ja nav pieejams svaigs, izmanto saldētu) un glāzi ūdens, visu sablendē.
2
Masu ielej katliņā, pievieno rozā piparus, baziliku, cukuru, sāli un svaigus čili piparus pēc garšas.
3
Čatnija masu ar garšvielām uzvāra un ļauj paburbuļot vienu minūti, pēcāk atdzesē.
4
Pasniedz atsevišķā mērces trauciņā, neliekot uz viena šķīvja ar pamatēdienu.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensHelovīna ēdieniBaziliksMangoČiliŪdensUzkodu mērcesCitas mērcesMārtiņdienas cienastsRozā pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit