Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vispirms gatavo gaļu - bļodā sajauc malto cūkgaļu, kam pievieno kinzu (vai koriandru), ingveru un kariju. Visu kārtīgi samīca, ar rokām veido četras burgera kotletes un ļauj nedaudz ledusskapī pastāvēt - minūtes 10.
Uzkarsē pannu un cep kotletes - 5-7 minūtes no katras puses, līdz gaļa ir izcepusies.
Gatavo burgeru salātus - bļodā sajauc visas sastāvdaļas un pievieno sezama eļļu un laima sulu pēc garšas.
Burgeru maizītes pārgriež gareniski uz pusēm un sausā pannā vai cepeškrāsnī apgrauzdē. Ķeras pie burgeru veidošanas. Liek šķīvī maizītes apakšējo daļu, ko pārklāj ar salātlapu. Pāri liek gurķu šķēles, redīsus, cūkgaļas kotletes, kapātu čili un ananasus. Visu nosedz ar burgermaizītes augšējo daļu.
Pasniedz ar burkānu - kokosriekstu salātiem. Lai labi garšo!