60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 vistas krūtiņas ar ādu1 pētersīļu saišķis8 ķiploka daiviņas1 citrons1 ĒKolīveļļa300 mlvistas buljons pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Vistas krūtiņas noskalo aukstā ūdenī un nosusina. Uzmanīgi ādu daļēji atdala no filejas, veidojot kabatiņu, kurā tiks likts pildījums.
2
Gatavo pildījumu - smalki sakapā pētersīļus, ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs, sarīvē citrona miziņu. Visu sajauc kopā, pievienojot eļļu, sāli un piparus.
3
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
4
Ķiploku un pētersīļu maisījumu sadala četrās daļās un pilda vistas krūtiņās.
5
Sagatavotās filejas liek karstumizturīgā traukā ar ādu uz augšu, visu liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes - ik pēc desmit minūtēm apgrozot gaļu. Kad gaļa no visām pusēm apcepusies, lej traukā siltu buljonu un turpina cept, līdz gatavs.
6
Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem, piemēram, tomātu salsu. Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniOlīveļļaPētersīļiVistas buljonsVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit